Öt nagyatádi osztály került karanténba Szerző: Herr Dávid | 2021-01-20 13:55:00 | Utoljára módosítva: 1970-01-01 01:00:00 | Címkék: karantén, iskola, nagyatád

Egy tanárnak pozitív lett a tesztje, így most a vele érintkezésbe került osztályok 10 napig iskolán kívüli digitális tanrendre állnak át. 130 diákot küldtek haza emiatt.

A hét elejétől számítva 10 napig, azaz jövő hét szerdáig kénytelen digitális oktatásban tanulni öt általános iskolás osztály, miután az egyik tanítónak pozitív lett a koronavírus-tesztje. A pedagógus két nagyatádi iskolában is tanított, így mindkét intézményben vannak érintett osztályok. A Bárdos iskolában két osztály: egy 1. és egy 3. évfolyamos, míg az Árpád fejedelem iskolában mindkét 5. osztály és a 6/A osztály tanulói kerültek most házi karanténba. Összesen 130 diákot küldtek haza a mai nap során.

 

 Az ötvöskónyi önkormányzat segített a helyi szülőknek a gyerekek hazaszállításában és saját kisbuszát küldte értük. Fotók: Röhrig Dániel
Az ötvöskónyi önkormányzat segített a helyi szülőknek a gyerekek hazaszállításában és saját kisbuszát küldte értük. Fotók: Röhrig Dániel - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vissza az előző oldalra