Ötméteres lángokkal égett egy ingatlan a Kolozsvári utcában

Információink szerint az udvaron pattant ki a tűz egy szemétkupacból, majd átterjedt a többi lomra és az udvar fáira is. A lángokat és a füstöt még az Aradi utcából is látni lehetett. Személyi sérülés nem történt.

Olvasóink értesítették szerkesztőségünket, hogy Nagyatádon a Kolozsvári utca és a Rózsa utca sarkán álló ingatlan lángokban áll. A tűz este fél tíz körül szabadult el, egyelőre ismeretlen okokból. A szemben lévő szomszédok értesítették a hatóságokat, akik először pattogásra, majd egy nagy durranásra lettek figyelmesek. A szemtanúk elmondása szerint a tűz olyan mértékben elharapózott, hogy a lángok három méterre a ház teteje fölé csaptak fel, szikraesőt szórt minden irányba.

Olvasónk készítette ezt a felvételt az égő ingatlanról fél 10 környékén
Olvasónk készítette ezt a felvételt az égő ingatlanról fél 10 környékén

A tűzoltók először egy szerkocsival vonultak ki, majd később egy vízszállító furgon is a helyszínre ment. Az esethez még a Somogy Megyei Katasztrófavédelem Műveleti Szolgálata is kivonult. A tüzet végül három vízsugárral fékezték meg, fél 11-kor már csak az utcában terjengő hatalmas füsttenger maradt utána. Az oltás idejére a Kolozsvári utcában a részleges útlezárás volt érvényben, melyet rendőrök biztosítottak. Információink szerint személyi sérülés nem történt.

A tűzesetről további információkkal szolgálunk majd egy későbbi cikkünkben.

Megosztás