Prológ gálaest a nagyatádiságért

Nagyatád értékeinek megismertetése és gyarapítása a célja a Prológ Alapítványnak. Ezt ismét nagyszabású gálaesten mutatták be: a változatos vetélkedő keretében átadták a Pro Communitatis díjakat is. Galéria és videó!

A kézilabdás hölgyek és a triatlonista férfiak élő show műsor keretében vetélkedtek egymással. A nevezetes nagyatádi eseményektől kezdve a rendezvényeken, a művészeken és díszpolgárokon át a gazdasági életig számos téma merült fel.

Idén a Pro Communitatis, vagyis a közösségért díjat Jüngling-Czotter Éva, a Nagyatádi Kötélugró Klub elnöke és Kiss Attila, a Sakk Egylet Nagyatád elnöke kapta.

A Prológ Nagyatád Alapítvány elnöke, Ormai István az Atádhírnek azt mondta: 

– Az alapítvány azért jött létre, hogy minden olyan tevékenységet támogassunk, ami az értékeinket gyarapítja. Ami a nagyatádi emberek törekvéseit segíti. Ami a közösségi életet fejleszti. Ami rólunk, nagyatádiakról szól, és ami előre viszi ennek a városnak az ügyét. Erősíti a lokálpatriotizmust, a nagyatádiságunknak az érzését.

Tekintsék meg összefoglalónkat a gálaestről! Annak teljes felvételét megtekinthatik majd december 27-én, szerdán este 18.00 órakor a Nagyatádi Városi Televízióban.

Megosztás