Rabosítottak egy súlyosan beteg fiút Nagyatádon

A veleszületett betegségben szenvedő nagyatádi fiút megbilincselték, és ujjlenyomatot vettek tőle. Ám mindezt az ő kívánságára: a kapitányság is csatlakozott az Adj Te is egy boldog percet Botinak! kezdeményezéshez.

Ahogy azt korábban már bemutattuk, a 12 éves nagyatádi fiú számára az édesanyja és az ikertestvére indított a közösségi oldalon egy kezdeményezést. Az Adj Te is egy boldog percet Botinak! elnevezésű oldalon arra kérik az embereket, ajánljanak fel és éljenek át vele közösen egy-egy élményt. Boti Duchenne-féle izomdystrophiában szenved.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság is csatlakozott a közösségi összefogáshoz. Ezért 2019. március 19-én a bűnmegelőzési előadók megmutatták Botinak a rendőrkapitányságot. A látogatás során a nagyatádi fiú kipróbálta a szolgálati gépjárművön a megkülönböztető jelzést, rohamsisakot és pajzsot vett fel. Sőt, még bűnügyi nyilvántartásba is vették: ujjlenyomatot vettek tőle, lefotózták az azonosító táblával, és megbilincselték. Az izgalmas és élményekben gazdag délután végén a rendőröktől ajándékokat kapott, egyebek között láthatósági mellényt, kifestőt és csuklópántot.

 

Megosztás