Rekordszámú csapat az idei Büttner Focikupán

Idén már negyedik alkalommal rendezték meg a Büttner Focikupát. A csapatépítő nap mindig nagy sikert arat a kollégák körében. Még az egyik testvércég csapata is benevezett a megmérettetésbe.

Minden évben nagy várakozással néznek a dolgozók a focibajnokság kihívásai elé. Alapos készülés előzi meg a mérkőzéseket: gondosan összeállított csapatok, közös színes pólók tervezése, sőt olykor még egyen-sportszár beszerzése is!

Idén rekordszámú együttes nevezett be a kupára: összesen tíz csapatban rúgták a bőrt a cég férfiai. Az egyes szervezeti egységek tagjai társultak, hogy megküzdjenek a bajnoki címért. Így összemérhették erejüket például az NC-sek a darabolósokkal, a kereskedők a technológusokkal. A párharcok sorába az technikusi tanulmányaikat folytató adys diákok is beszálltak.

A kiélezett harcok végül a piros mezes NC2-csapat totális győzelmével zárultak, akik veretlenül állhattak a dobogó tetejére. A második helyen a fekete pólós P-lap játékosai végeztek. Míg a bronzéremnek a cég utánpótlása, a 13. osztályos fiatalok örülhettek.

A győztes csapat, az NC2 tagjai
A győztes csapat, az NC2 tagjai

A második helyezett a P-lap csapata lett
A második helyezett a P-lap csapata lett

A 13.TG-sek a bronzéremnek örülhettek
A 13.TG-sek a bronzéremnek örülhettek

A remekhangulatú napon a szurkolók sem unatkoztak: a családtagok, nézőként megjelent munkatársak egy emberként szurkoltak a pályán küzdő kollégáknak.

A szervezők nemcsak a győztes csapatokat jutalmazták. A kiemelkedő teljesítményt produkáló játékosok különdíjban is részesültek a nap végén. Így a torna gólkirályai Lakosa Milán (13TG) és Zákányi Sándor (Daraboló) lettek: mindketten ugyanannyiszor, egészen pontosan ötször juttatták a labdát az ellenfél kapujába a nap során. A torna legjobb kapusa címet Kisdeák Tamás, az NC Old csapat kapuőre vehette át. Míg a torna legjobb játékosa, vagyis „Aranylabdása” Kósz Kolos lett.

Érdekesség, hogy az előző évekhez képest, idén egyetlen büntetőpárbajra sem került sor. Így elmaradtak a mindig izgalmas pillanatok, ez azonban egyáltalán nem vont le a mérkőzések élvezeti értékéből.

Megosztás