Rendhagyó módon ballagnak a nyolcadikosok

A nagyatádi általános iskolákban ma kezdődtek a ballagások, de még hétfőn is tartanak: minden osztály más időpontban búcsúzik. Rendhagyó az idei ballagás, de azért korlátozott számban a szülők is részt vehetnek azon.

A Bárdos iskola három végzős osztályának 61 tanulója, az Árpádnak 42, az éltesnek pedig 8 diákja köszön el a napokban társaitól, tanáraitól és osztályfőnökétől.

Hagyományos ballagás idén egyik intézményben sem lesz, mindenhol osztályszinten búcsúznak el a végzősök. A Bárdos három osztálya ma, holnap és hétfőn; az Árpád két nyolcadikos osztálya szombaton két különböző időpontban; az Éltesben pedig 15-én. A biztonsági előírások betartásával, korlátozott létszámban a szülők is részt vehetnek az eseményeken. 

A védőtávolságok betartásával zajlott a ballagás
A védőtávolságok betartásával zajlott a ballagás

A Bárdos iskola egy videóanyaggal is készült az eseményre, ezt a facebook-oldalukon és az Atádhíren is közzé teszik. Az Árpád pedig élő közvetítéssel biztosítja a tágabb hozzátartozói kör és az érdeklődők számára is a részvételt ugyancsak a közösségi oldalon. Egységes tanévzáró szintén nem lesz idén.

Egy
Egy „virtuális ballagás” videó is készült az eseményre

Fotók: Röhrig Dániel

Megosztás