Szászfalvi: folytatni kell a fejlesztéseket a következő négy évben

Jön a Modern falvak programja, amit össze kell illesztenünk a vállalkozások és a közlekedés fejlesztésével – mondta az Atádhírnek Szászfalvi László, aki ismét Somogy 2. sz. választókerületét képviseli a parlamentben.

A Fidesz-KDNP színeiben indult és egyéniben újraválasztott képviselő először megköszönte a választók aktivitását. Azt, hogy fontosnak tartották a választásokon való részvételt.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy valóban a demokrácia ünnepe volt vasárnap az országgyűlési képviselő-választás. Itt, Nagyatádon is különösen magas volt a részvételi arány, országosan is és a választókerületben is. És ezt szeretném megköszönni. Elsősorban a választópolgároknak, hogy akartak élni a választójogukkal, és igenis befolyásolni akarták Magyarországnak a jövőjét.

Természetesen köszönetet mondott a munkatársainak, a segítőknek és az aktivistáknak, valamint a támogatóinak. Sokan szavaztak rá, és ez bizalmat jelent, mondta.

– Ahogyan az elmúlt években, ezután is szeretnék ezzel a bizalommal élni. Ez egy óriási erőforrás számomra. És természetesen ezután is ugyanolyan lelkülettel és elkötelezettséggel szeretném szolgálni az itt élő embereket, az itt élő családokat, a választókerület településeit, ahogyan eddig tettem. 

Szászfalvi László 1998 óta képviseli a térséget. Vagyis immár a hatodik parlamenti ciklusát kezdi. Az erre vonatkozó terveit kérdeztük tőle.

Végül megnézhetik, hogyan alakultak a jelöltekre adott szavazatok arányai Nagyatádon és az egész választókerületben, illetve a pártlistákra adott voksok a városban.

A jelöltek eredményei Nagyatádon és a választókerületben
A jelöltek eredményei Nagyatádon és a választókerületben

 

Megosztás