hirdetés
2022. November 29, Kedd
Taksony napja

Teljesen kiégett egy autó Lábodon Szerző: Katona József | 2022-09-12 17:12:00 | Címkék: kiégett autó, árokba borult, tűzoltó, nagyatád

Az eset pénteken este történt, szerencsére senki sem sérült meg. Vasárnap reggel egy személyautó borult az árokba Istvándinál - a katasztrófavédelem a hétvégi tűzoltói beavatkozásokat összesítette.

hirdetés

Tizenötször riasztották a Somogy megyei tűzoltókat az elmúlt napokban. Tíz műszaki mentésnél, valamint három tűzesetnél volt szükség az egységek munkájára. A megyei műveletirányítási központba a hétvégén még két téves jelzés is érkezett.

Kigyulladt egy személyautó péntek este Lábodon. A felcsapó lángokat a nagyatádi hivatásos tűzoltók fojtották el, a jármű azonban teljesen kiégett. Az eset során senki sem sérült meg.

Letért az útról és az árokba borult egy személyautó vasárnap reggel Istvándinál. A barcsi hivatásos tűzoltók kerekeire állították a gépkocsit és áramtalanították azt.

Elgázolt egy embert a vonat szombat délután Balatonbogláron, a Platán sornál. A helyszínre a város önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik segítettek a vonat utasainak az átszállásban a közeli állomáson várakozó mentesítő járatra.

Fotó: Balatonboglár ÖTP
Fotó: Balatonboglár ÖTP

Szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M7-es autópálya 171-es kilométerénél, a Nagykanizsa felé vezető oldalon, Balatonújlak közelében. A balesethez riasztott marcali hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autó vezetője nem sérült meg a balesetben.

Lángok csaptak fel egy személygépkocsi motorteréből szombat délután Zamárdiban. A jármű vezetőjének sikerült a tüzet elfojtani egy porral oltóval, a siófoki hivatásos tűzoltók pedig visszahűtötték a felforrósodott alkatrészeket. Az eset során senki sem sérült meg.

Kigyulladt egy hulladékgyűjtő konténer tartalma vasárnap este Kaposváron. A somogyi megyeszékhely hivatásos tűzoltói több vízsugárral fékezték meg a lángokat.

(A nyitókép illusztráció)

Vissza az előző oldalra