Termálvíz szivárog az uszoda mögött? Szerző: Herr Dávid | 2021-01-27 15:01:00 | Címkék: termálvíz, uszoda, szivárgás, nagyatád

Egyik olvasónk jelezte szerkesztőségünk felé, hogy a tanuszoda mögött a Rinya árterében forró víz bugyog fel a föld alól. A Nagyatádi Fürdők szakemberei már a helyszínen vizsgálják az esetet.

A közösségi médián is megosztottak már képet a gőzölgő tócsáról, ami a tanuszoda mögötti füves terület délkeleti sarkában gyűlt össze. A környéken érezni a termálvíz jellegzetes szagát, és a gőzölgő felület is arra enged következtetni, hogy valahonnan termálvíz szivárog.

A „pocsolya” meglehetősen eldugott helyen található, nagyjából 4-5 négyzetméteren terült szét, és egyelőre nem tudni, mikor keletkezett. A Nagyatádi Fürdők szakemberei már kimentek a helyszínre feltárni a szivárgás forrását. Egy dolog biztos: a hőközpontban, ahonnan a tízemeleteseket fűtik, nem volt ingadozás, a vízhozam változatlan. A fürdők igazgatója, Kolics Tamás szerint holnapra kiderítik, mi okozta a termáltócsát.

- A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

Vissza az előző oldalra