Tomor: az új autóval először fagyizni kocsikázunk

A barátaimmal, talán Kaposvárra, de biztos, hogy több körben, mert egyszerre nem férnénk be – mondta a 6,5 milliós Toyotát a tévéműsorban megnyerő nagyatádi iskolavezető.

Életemben még ennyi gratulációt nem kaptam, ezernél is több elismerő üzenet, telefon jött, csütörtök este éjfél után tudtam csak lefeküdni, pedig mindenkinek ugyanazt a választ küldtem. Hihetetlen, de még most is jönnek a kedves és megható üzenetek! Egy anyuka elmesélte, hogy az egyik kis volt tanítványom sikítozott örömében a tévé előtt, amikor megnyertem a fődíjat. A bátyám, a felesége és a gyerekei, a barátaim, a kollégáim mindannyian fölhívtak. A Kaposvári Tankerület dolgozói közül is többen gratuláltak egykori tanítványok kedves és megható sorai mellett. A szülők, felettes vezetők, közvetlen munkatársak, barátok, ismerősök és ismeretlen személyek írtak elismerően! Nem gondoltam, hogy még a gyerekek is személyesen fognak gratulálni az iskolában! A TV2 nagy boldogságot hozott nekem, de nem csak a nyeremény formájában és az átélt élmény által. Az a sok kedvesség és szeretet amit a műsort követően kaptam nagyon felemelő, amiért mindenkinek csak köszönettel tartozom!

Az Árpád iskola intézményvezetője elárulta: otthon kettesben nézte a műsort a 89 éves édesanyjával, aki nagyon boldog volt, „ritkán látok ilyet az arcán, végig izgulta a műsort”. Az autót ezután fogja még megkapni, arra a kérdésre, hogy kivel és hova vezet majd az első útja, azt válaszolta: több barátjával együtt elrobognak fagyizni, persze, kicsit távolabb, talán Kaposvárra, de mindenképpen több körben, mert annyian vannak, akiket megkocsikáztat.

Tomor nem véletlenül választotta a bűvész jelmezét a Zsákbamacskában: gyerekkora óta ez a legkedvesebb elfoglaltsága, nem is akármilyen szinten űzi.

A legkomolyabb trükköknek is tudom a hátterét, és jó párszor felléptem már magam is, és a tanítványaim is különböző rendezvényeken. Ezen a fotón például a lebegő lány látható, akit az elején egy középtámasz és kardok tartanak, a kifordításuk után pedig áthúzok egy karikát a lebegő lányon.

Tomor elárulta, hogy a tévéműsor válogatója decemberben volt, a felvételt pedig csaknem két hónapja.

Mindeddig magamban kellett tartani mindent, a titoktartási szerződés erre kötelezett nem könnyű, de meg lehet állni. Maga a műsor viszont fantasztikus volt, belülről látni az egészet, és amikor benne vagy, fölpörög az adrenalinszint, nagyon feltölt, függetlenül attól, hogy nyer vagy sem az ember, egy varázsvilágba kerül.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Megosztás