Új tulajdonosa lesz a Lát-Sat Kft. távközlési rendszerének

A kábeltévé, internet és vezetékes telefonszolgáltatás mintegy 7 ezer előfizetője semmit nem érzékel a tulajdonosváltásból, vagyis minden marad a régiben, még az alkalmazottak is, mondja a cég vezetője.

A tulajdonosváltás év végén történik, január 1-én a Micro-Wave Kft. lesz a hírközlési szolgáltató. A csomagok és a csatornák nem változnak, azonos műsorkiosztással és műszaki tartalommal történik a további szolgáltatás.

Az előfizetőink nem fognak érzékelni semmit a változásból. Ugyanazon az ügyfélszolgálaton, a megszokott elérhetőségeken, ugyanazokkal a már jól ismert kollégákkal tudják intézni előfizetésükkel kapcsolatos ügyeiket. Ha esetleg csoportos beszedési megbízással teljesítik a számlafizetést, akkor legfeljebb annyi dolguk lesz, hogy év végén értesítik a bankjukat, hogy változott a számlakibocsátó személye és bankszámlaszáma – válaszolta kérdésünkre Zsirai Petra, a Lát-Sat Kft. ügyvezetője. – Alapvető változások zajlanak a hazai médiaszolgáltatási piacon, ezért döntöttem így. Fontos számomra, hogy olyan céget találtunk, amelyikkel biztonságban tudhatom a távközlés további sorsát, elég tőkeerősek ahhoz, hogy a megkezdett beruházásainkat folytatni tudják, további fejlesztéseket valósítsanak meg. Ugyancsak lényeges, hogy maradhat helyben az a szakmai csapat, amelyik tudásával és nagy tapasztalatával járult hozzá a cég sikereihez.

Az új tulajdonos, a Micro-Wave Kft. egy nagyobb cégcsoporthoz, a KábelszatNet-2002 Kft.-hez tartozik, amelyik több dunántúli város hálózatát vásárolta meg és üzemelteti.

 

Megosztás