Véget ért nyereményjátékunk! Íme a nyertesek!

Kedves Olvasóink! Nyereményjátékunk véget ért, köszönjük mindenkinek a részvételt és az aktív tartalommegosztást! Ahogy ígértük, a mai nap kisorsoljuk a nyerteseket. De előtte néhány statisztika:

Köszönjük olvasóinknak, hogy velünk tartottak a játék során, és örömmel üdvözöljük internetes lapunk új követőit. 14 nap alatt ezerről több, mint a másfélszeresére, 1588-ra nőtt az Atadhír kedvelőinek a száma! Ez idő alatt kereken 80 tartalmat osztottunk meg a Facebookon (vagyis naponta átlagosan 6-ot), amelyek 2847 megosztást értek el.

A legtöbben, összesen 627-en magáról a nyereményjátékról szóló bejegyzéseinket osztották meg (4 ilyen volt az akció során). A második helyet 150 megosztással a „Hófehér őzbak járja a somogyi erdőket” című írás lett. 128-an osztották meg a harmadik helyet elérő „Riasztás, 10 centi hó, Barcsot és Berzencét már lezárták!” című beszámolónkat.

A két hét alatt összesen 80 939 oldalmegtekintés történt az Atádhíren, vagyis naponta átlagosan 5 781. Pontosan 27 761 felhasználó látogatta az oldalt ez idő alatt, ami napi átlagban 1 983 felhasználót jelent.

Ahogy ígértük, a 2847 megosztást tevők között sorsoltuk ki a játék nyerteseit:

A nőnapi virágcsokrunkat Kovács Angéla nyerte! Ezúton is kívánunk ismét boldog nőnapot és köszönjük a Rita Virág és Ajándékboltnak a felajánlást! 

A Schwinn Csepel felajánlása egy 5000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet Horváth Tímea nyert meg. 

A Tóparti Csárdában költhet el egy kiadós vacsorát 6000 Ft értékben Nagy Zoltán, aki egyébként oldalunk leghűségesebb olvasója. Jó étvágyat kívánunk a nyereményhez!

7 alkalommal fürdőzhet, úszkálhat és veheti igénybe a szaunát a Nagyatádi Gyógyfürdőben Csorba Tamás! Kellemes ejtőzést kívánunk!

Harcra fel! 40 000 Ft értékben paintballozhat társaival Nagyatád egyedülálló paintball-pályáján, a 63-as bázison, Baranyai Diána

Főnyereményünk következik a Kaszó Zrt. felajánlásából: egy kétszemélyes, kényeztető hétvégi üdülést nyert a Kaszói Vadászházban félpanziós ellátással Kiskó Kata! Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

A nyerteseket már személyesen értesítettük.

Kedves Olvasóink! Ezzel nyereményjátékunk véget ért! Gratulálunk a nyerteseknek, és köszönjük támogatóinknak a felajánlásokat! Szerkesztőségünk továbbra is igyekszik majd mindig friss, itthoni témákkal feltölteni hírportálunkat! Maradjanak velünk a képernyők előtt, mert ez rólunk szól!

Megosztás