Videópályázatot hirdet a Kaposvári Szakképzési Centrum

A centrum „Van (mozgó)képed hozzá?” címmel kisfilm készítési versenyt hirdet általános és középiskolás diákoknak. A centrum „Gyere hozzánk!” című dalát kell videóval illusztrálni.

A Kaposvári Szakképzési Centrum „Van (mozgó)képed hozzá!?” címmel videóklip készítő pályázatot hirdet általános iskolai, valamint középiskolás tanulók számára. A jelentkezőktől egy klip elkészítését várják a szervezők a Kaposvári Szakképzési Centrum „Gyere hozzánk!” című dalához. Az említett dal azlábbi linken érhető el. Pályázni lehet egyénileg vagy csoportosan is.

A nevezés menete:

  1. Az elkészült videóklip feltöltése a saját Google Drive felületre vagy Youtube csatornára vagy Facebook oldalra.
  2. A videó link és a regisztrációs adatlap megküldése az info@kszc.hu e-mail címre. Az üzenet tárgyában a „Videóklip” szót kérik feltüntetni!

A regisztrációs adatlap a ide kattintva tölthető le.

A regisztrációs adatlap hiányában a nevezést a szervezők nem tudják elfogadni! Csoportos pályázók esetén a regisztrációs adatlapot minden résztvevőnek ki kell tölteni. A szülői aláírás szükséges a 18 év alatti pályázó esetében! Egy diák vagy csoport akár több pályaművel is részt vehet a versenyben.

A klipek feltöltésének határideje: 2022. február 5.

A videók értékelésének legfontosabb szempontjai a kreativitás, a humor és a technikai kivitelezés. A klipeket általános iskolás és középiskolás korosztályban díjazzák. A pályázat győztesei értékes ajándékcsomagokban részesülnek.

 

Megosztás