Zárva a takarék, az automatákból az e havi jóváírás nem elérhető

Több olvasónk is jelezte: nem tudta felvenni az ilyenkor érkező pénzét a takarékbank pénzkiadó automatájából. Mint kiderült: legközelebb csak szerdán lesz teljes körű kiszolgálást nyújtó banki munkanap.

Egyik olvasónk azt mondta: nem tudta felvenni az emelt szintű családi pótlékját a bankautomatából, a takarékbank nagyatádi fiókja pedig zárva van. Egy másik olvasónk a fizetéséhez szeretett volna hozzájutni ma, de szintén nem járt sikerrel. Mint kiderítettük: a takarékfiókok az egész országban bankszünnapot tartanak ma és holnap. 

A takarékbank internetes oldalán az alábbi közleményt találtuk.

„Felhívjuk figyelmét, hogy bankszámláján 2019. november 6-i szerdai napig a 2019. október 31-én, csütörtöki napon rendelkezésre álló záró fedezet lesz elérhető bankkártyával. Kérjük, hogy a pénzforgalmi megbízások ütemezésénél vegye figyelembe, hogy az első teljes körű kiszolgálást nyújtó banki munkanap 2019. november 6-a, szerda. Informatikai rendszerünk megújítása miatt a Takarék Netbank (Electra Internet Banking) és a Takarék Mobilapp szolgáltatások is szünetelnek 2019. október 31. 19 órától, 2019. november 6. 8 óráig.”

Az oldal szerint „korszakos átalakuláson” megy keresztül a Takarék Csoport. Vagyis 11 takarékszövetkezet egyesülésével létrejön  a Takarékbank Zrt. Ennek az országos fúziónak a lezárása történik meg most. A bank azt írja: „az egyesülési folyamat során mindent elkövetünk azért, hogy a változások a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjanak az Ön számára.”

Megosztás