15 közlekedési baleset, kettő Nagyatádon

Ez a hétvége mérlege. Nagyatádon árokba hajtott egy személyautó vasárnap este, vezetőjét kórházba szállították a mentők. Szombaton délután szintén az árokban kötött ki egy kocsi, ráadásul a tetején landolt.

Sűrű hétvégéjük volt a somogyi tűzoltóknak. Tizenöt közlekedési baleset történt a megye útjain, amelyek során tizenegyen megsérültek. Továbbá hat tűzesetnél volt szükség az egységek munkájára.

Árokba hajtott egy személyautó vasárnap este Nagyatádon, a Damjanich utcában. A sofőr csak azután tudott kiszállni, hogy a műszaki mentést végző helyi hivatásos tűzoltók emelőpárnával megemelték a járművet. Az egység áramtalanította a gépkocsit, a mentők a sérültet kórházba szállították.

Készítette: Nagyatád HTP
Készítette: Nagyatád HTP

Arról már beszámoltunk, hogy a Nagyatádot és Somogyszobot összekötő úton árokba borult egy gépkocsi. A műszaki mentést a nagyatádi hivatásos tűzoltók végezték, a rendőrségi helyszínelést követően pedig kerekeire állították a járművet. Az autó vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Szintén hírt adtunk már arról, hogy buszmegállónak hajtott, majd az út melletti árokba csapódott egy személyautó szombat reggel Berzencén, a Szent István utcában.

Készítette: Csurgó ÖTP
Készítette: Csurgó ÖTP

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó péntek délelőtt a 67-es főúton, Mernye és Somogybabod között. A balesethez a kaposvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a gépkocsit. A jármű vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Készítette: Kaposvár HTP
Készítette: Kaposvár HTP

Hencsénél frontálisan ütközött két személygépkocsi. Az eset során ketten megsérültek. A kadarkúti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, és felitatták az úttestet beborító gázolajat.

Készítette: Kadarkút ÖTP
Készítette: Kadarkút ÖTP

Szombat délelőtt a Juta és Kaposvár közötti úton is felborult egy gépkocsi. A járműben csak a vezetője utazott, aki a balesetet követően saját erejéből ki tudott szállni. 

Készítette: Kaposvár HTP
Készítette: Kaposvár HTP

 

Megosztás