22. Jókai nap Nagyatádon – fotókkal!

Idén is változatos fellépőkkel és jó hangulattal vártak minden érdeklődőt a 22. alkalommal megrendezett Jókai napon. A már hagyománynak tekinthető program a város kulturális és szórakoztató eseményeinek a része.

– Az esemény elsősorban a 2. számú körzet kikapcsolódását szolgálja, de természetesen minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk. Ez egy olyan program ami a város kulturális és szórakoztató eseményeinek a részéhez tartozik. – mondta a szervező, Németh Csaba, a 2.számú körzet elnöke. 

A szinte egész napos program minden évben jó hangulatban telik. A szokásokhoz hűen idén is délelőtt megnyitó zajlott a Jókai szobornál.

A szervezők gondoskodnak a változatos fellépőkről is. A délután folyamán nyolc különböző műsort láthatott és hallhatott a közönség. Az érdeklődők egyebek között Gara Bella, a Tulipán Dalkör és a Nagyatádi Szépkorúak Nyugdíjas Klub műsorát hallhatták. A zenés produkciókon kívül a mozgásos műsorokból sem volt hiány. Színpadra lépett a Nagyatádi Kötélugró Klub valamint a Diamonds Tánccsoport. A Taranyi Lovas Egyesület tagjai pedig csikós bemutatót tartottak. 

No persze, a szintén hagyományok előtt tisztelgő főzőverseny sem maradhatott el. Idén erre 7 csapat nevezett. Volt aki vadpörkölttel, és volt aki babgulyással készült. 

Nemcsak a főzőverseny résztvevői térhettek haza díjakkal. Az este folyamán értékes tombolatárgyakat is sorsoltak. 

Az idei program külön érdekessége, hogy a 7. Budapest-Nagyatád kerékpártúra résztvevőinek célállomása is a Jókai nap helyszíne volt. 

A nap megkoronázásaként pedig Delhusa Gjon adott koncertet. A programnak a kiszámíthatatlan, esős időjárás ellenére is sok érdeklődője volt. A szervezők szerint talán az idei évben voltak a legtöbben. 

 

 

Megosztás