A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki Claessens Petert

A somogyszobi központú Claessens Group alapító ügyvezetője nagyon magas kitüntetést vehetett át a múlt héten a Külügyminisztériumban – tette közzé a cég a közösségi oldalán.

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetésnek, a Magyar Érdemrendnek az osztálya. A Magyar Érdemrend lovagkeresztjéből évenként legfeljebb kettőszáznyolcvan adományozható. Kiváltság az adományozással nem jár.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A kitüntetéssel Claessens Peternek az agrárgazdaság területén végzett, különösen az innovatív technológiák hazai alkalmazása terén nagy jelentőségű, több évtizedes munkáját ismerték el. A cégcsoport oldalán írt bejegyzés szerint:

Családi gazdaságunk 1995-ös fennállása óta folyamatosan fejlődik, bővül, így váltunk mára Somogy megye egyik legmeghatározóbb mezőgazdasági vállalkozásává. Közel 300 főt foglalkoztatunk, növelve a vidék népességmegtartó erejét. Versenyképességünk elengedhetetlen feltétele, hogy dolgozóink elhivatottak legyenek munkáltatójuk iránt, és a közösen elért eredményeket sajátjuknak érezzék. Továbbá az innovatív technológiák alkalmazása és a sok éves tapasztalat az, amely garantálja sikerünket. Növekedésünket példázza, hogy jelenleg is több milliárd forintos beruházások vannak folyamatban cégcsoportunk valamennyi ágazatában.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

 

Megosztás