Adománygyűjtéssel kampányolnak a gimnazisták

A Nagyatádi Kórház pszichiátriai osztályának lakóinak gyűjt az Ady gimnázium 11.C osztálya. Nem mást kérnek, mint rajzeszközöket a betegek kézműves foglalkozásaihoz! Ceruza, filctoll, fonalak: bármit szívesen fogadnak.

Az osztály egyik fele közgazdaság-, a másik pedig egészségügyi szakot végez. Utóbbiak heti egy napot a kórházban töltenek szakmai gyakorlaton, ahol sok tapasztalatot gyűjthetnek, betekinthetnek a kórház működésébe. Ennek keretein belül látogattak el a pszichiátria osztályra is, ahol a kórház dolgozói számos kézműves foglakozást szerveznek a betegeknek. Ezekhez azonban folyamatosan szükség van a kellékek pótlására. Ebben szeretnének segíteni a diákok.

A 11.C-sek most arra kérnek mindenkit, hogy segítsenek a betegeknek és az ápolóknak abban, hogy a fejlesztő és szórakoztató foglalkozásokat továbbra is megtarthassák. Szívesen várják bármilyen kézműves eszköz felajánlását: legyen az filctoll, zsírkréta, színes ceruza, fonal, olló vagy színes papír. Bármit szívesen fogadnak!

Az osztály egyébként a jövő heti diákigazgató-választási kampányhoz kapcsolódóan szervezik a gyűjtést. Úgy gondolták, nemcsak az iskola keretein belül, hanem annak kapuin kívül is igyekeznek szebbé tenni mások napját.

A felajánlásokat az Ady gimnázium portáján gyűjtik: június 8-ig lehet leadni az eszközöket. Azonban annak sem kell kétségbe esnie, aki csak a jövő héten ér oda, hiszen felajánlása garantáltan eljut majd a foglalkozásokra!

Az alábbi plakáton megtalálhatóak a gyűjtés részletei!

 

Megosztás