Aszfaltrajz- és graffitiverseny lesz Nagyatádon

A Nagyatádi Extrémsportpályán élhetik ki alkotási vágyukat a fiatalok, persze, akár a felnőttek is: festhetnek, rajzolhatnak krétával. Egy a lényeg, mindezt a környezetvédelem jegyében.

A Nagyatádi Városközpont Fenntartható és Környezettudatos Megújítása című TOP-os pályázat keretében rendezik az Aszfaltrajz- és graffitiversenyt november 30-án. 

Ennek az uniós forrásból megvalósuló pályázatnak köszönhetően újult meg a Széchenyi park, a Széchenyi tér 25. szám alatti egykori iskolaépület – és lett belőle T25 Művészeti Galéria és Közösségi Ház -, valamint a Széchenyi tér 18. szám alatti üzlethelyiség. 

Ugyancsak ennek a pályázatnak a keretében tartottak előadássorozatokat, work-shopokat, méhészkiállítást a múzeumben, óvodai és iskolai vetélkedősorozatokat, és most zajlik éppen a fotó- és videópályázat is: az Ilyennek látjuk Nagyatádot című fotópályázat és a Nagyatád, a zöld város 2100-ban című környezetvédelmi fotó- és videópályázat. 

Az Aszfaltrajz- és graffitiverseny tematikája a környezetvédelem, főleg általános- és középiskolások részvételére számítanak. További részletek a plakáton szerepelnek, a verseny díjazottjai ajándékcsomagot fognak kapni.

 

 

 

Megosztás