Az atádi rendőrök szemtanúkat keresnek

A lakosság segítségét kérik a nagyatádi rendőrök: egy kerékpározó asszonyt sodort kombi autójával a vízelvezető árokba az ismeretlen tettes. Persze, megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018 május 18-án 9 óra körül ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű és típusú, feltehetően fehér, vagy bézs színű kombi gépkocsival Zákány belterületén személyi sérüléses közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr Zákányfalu irányából Gyékényes felé közlekedett, amikor a Május 1. utca és a Domb utca kereszteződésében előzés közben nem tartott megfelelő oldaltávolságot egy kerékpáros mellett, amelynek következtében az asszony a vízelvezető árokba esett.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Nagyatád Zrínyi utca 7. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(A nyitókép illusztráció)

Megosztás