Az év fotói kötetében szerepel riporterünk képe is!

A Magyar Sajtófotó idei pályázatán társadalomábrázolás kategóriában a legjobbak közé választották kollégánk, Röhrig Dániel fényképét. A felvétel most bekerült a kiállítást összegző kötetbe, a legjobb művek közé is.

Még január végén számolhatott be az Atádhír arról, hogy maroknyi szerkesztőségünk fotóriporterének képét az ország legjobbjaival együtt díjazták a 38. Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás keretében, melyben összesen 2500 pályaművet bírált el a nemzetközi zsűri.

Az Atádhír operatőrének, Röhrig Dánielnek ez a fotója jutott a legjobb 10 közé a társadalomábrázolás (egyedi) kategóriában: ételosztásra váró emberek egy kapualjban Kaposváron 2019. december 22-én.
Az Atádhír operatőrének, Röhrig Dánielnek ez a fotója jutott a legjobb 10 közé a társadalomábrázolás (egyedi) kategóriában: Ételosztásra váró emberek egy kapualjban Kaposváron 2019. december 22-én.

Minden évben a kiállítással egyidőben adják ki Az év fotói című kötetet, amely bemutatja a díjnyertes képeket, és válogatást nyújt a pályázat anyagából – ebben idén az ő alkotása is megjelent. Az Atádhír stábja büszke arra, hogy a rendkívül erős és színvonalas mezőnyben – melyben neves országos lapok és portálok fotóriporterei is részt vettek –, városunk szerény szerkesztőségének munkatársát is elismeréssel jutalmazta a nemzetközi zsűri.

Megosztás