Bíznak a vonatbaleset sérültjének felépülésében a falujában

A saját lábán szállt be a mentőautóba, bár erősen fájlalta a fejét, remélik, nem súlyos a sárülése. Elképzelni sem tudják, mi történhetett vele, hogy nem vette észre a leengedett sorompót.

Sokan érdeklődtek a tegnapi, Kutason történt vasúti baleset sérültjének állapotáról, és találgatták, mi történhetett, hogy nem észlelte a piros jelzést és a leengedett félkarú sorompót.

A helyszíni beszámolók szerint erősen fájlalta a fejét, amit nyilvánvalóan beütött az ütközés következtében. Vélhetően agyrázkódást szenvedett, akár sokkos állapotba is kerülhetett, ám a baleset után magához tért, és a saját lábán szállt be a mentőautóba. Az a tény, hogy a helyszínre érkező mentőhelikoptert végül visszaküldték, szintén azt jelzi, hogy remélhetőleg nincs súlyos sérülése, bár ezt egy fejsérülés esetén még bizonytalanabbul lehet állítani. A traktor vezetője egy belegi fiatalember volt.

Sajnáljuk őt – mondta egy belegi férfi. – Nagyon rendes a családja, ő is egy tisztességes ember, bízunk a felépülésében.

A faluban mindenki örült, hogy a jelek szerint nincs súlyosabb sérülése – tette hozzá egy asszony. – Azt beszélik, valami biztosan történhetett vele, bár elképzelni sem tudják, hogy mi.

A belegiek szintén egyöntetűen úgy vélik: szerencse, hogy nem történt nagyobb baj.

 

Megosztás