Boldog karácsonyt kíván a nagyatádi RG csapat!

A szokásostól eltérően az RG gála idén kényszerűen elmarad. Ám a lányok szeretnék megmutatni, hogy ők 2020-ban is készültek, és egy zenés összeállítással kívánnak boldog karácsonyt mindenkinek.

A csapat idei éve felkészülés szempontjából sokkal nehezebb volt, mint az eddigiek. Az országos bajnokság is elég rizikósnak tűnt az ősz folyamán, hogy egyáltalán megtarthatják-e, azonban végül sikeresen megrendezték a versenyt, amelyen nagyon szép eredményeket értek el a lányok.
Az atádi RG csapat minden évben szokott karácsonyi gálát tartani, ami egész más felkészülést igényel a lányok részéről, mint a versenyekre való gyakorlás, így a lányok rendkívül szeretik ezt az időszakot. Sajnos, azonban a karácsonyi gálát 2020-ban nem rendezhették meg a hagyományos módon, így egy rövid kis videóval készültek. Ezzel szeretnének mindenkinek békés és boldog ünnepeket kívánni.

Résztvevők:
Buzás Natasa Gréta, Gibicsár Alíz, Grózner Alexa, Horváth Boglárka, Korcsmáros Luca, Kovács Kitti, Kovács Réka Alina, Németh Maja, Németh Szonja, Boros Ninetta.

Ezúton is szeretnék megköszönni az évet támogatóiknak:
Ormai Istvánnak
Szakályné Pintér Máriának
Iváncsics Gyulának
Cseh Tamás Attilának
Bagó Lászlónak
Dr. Balogh Orsolyának

Megosztás