Bosszút állt a főnökén

A nagyatádi rendőrök bíróság elé állítást javasolnak egy 30 éves férfi ellen, aki vizet öntött az alkalmazója traktorjának üzemanyagtartályába. Így állt bosszút rajta, mert elküldték a munkahelyéről.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy zákányfalui lakos ellen. Az ügy adatai szerint 2018. május végén ismeretlen tettes Őrtilos külterületén található majorban egy MTZ típusú traktor üzemanyagtartályába vizet öntött, emiatt a jármű üzemképtelenné vált.

A nyomozók a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, a sértett egyik alkalmazottját. A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy miután főnöke közölte, nem kívánja tovább alkalmazni, még aznap azzal állt bosszút, hogy vizet öntött a tankba.

A rendőrkapitányság az ügyet a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a Nagyatádi Járási Ügyészségnek megküldte.

Megosztás