Bravúros meccs és győzelem felnőtt női kéziseinknél

A téli szezon utolsó hazai meccsén a RKC női NB I/B csapata igazán izgalmas játékkal és győzelemmel örvendeztette meg a szurkolókat.

Szombaton állt hazai pályára utlojára ebben a szezonban az RKC női NB I/B csapata. Az atádiak ezúttal a Dorogi ESE-t fogadták a városi sportcsarnokban. A meccsen a hazaiak szépen kezdtek és meg is szerezték a vezetést. Majd a 16 perctől a dorogi lányok is belehúztak és elkezdék ledolgozni 4 gólos hátrányukat. A 19. percben már 7-7 találatott mutatott az eredményjelző mindkét csapatnál, majd a két együttes fej fej mellett haladt. Az első félidő a Dorog vezetésével zárult mindössze egy ponttal. A mérkőzés 30. percétől kiegyenlített küzdelmet és szép találatokat láthattak a nézők. A fordulópont a 39. percben Kovács Dorina 7 m-es bűntető dobása jelentette, ezzel együttesünknek sikerült kiszakadni az egyenlő állásból. Előnyüket folyamatosan tudták növelni, így az 54. percben 24-20 -ra vezettek a nagyatádiak. Végül izgalmas végjáték után az RKC 28-22-re megnyerte a Dorog elleni mérkőzést. Jelenleg a női kéziseink a tabella 8. helyét foglalják el. Jövő héten pedig még vár egy megmérettetés a lányokra, szombaton a Kozármisleny otthonában kell bizonyítaniuk.

Úgy gondolom, hogy sikerült hazai pályán megmutatnunk, milyen értékeink vannak és egy kiélezett mérkőzésen, de egy jó szívvel és akarattal, meg egy jó gondolkodásmóddal sikerült nyernünk és ennek nagyon örülök -mondta Madarász Péter edző.

(Fotó: Röhrig Dániel)

Megosztás