Csaknem egymillió forintot kaptak az egészségügyben dolgozók Nagyatádon

465 munkatársa van az ágazatnak a városban. A kórház, a háziorvosi rendelők és a mentőállomás dolgozói egy civil kezdeményezésnek köszönhetően két ajándékutalványt kaptak ma, összesen csaknem egymillió forint értékben.

Egészen pontosan 976 ezer 500 forint gyűlt össze, újságolták örömmel a kezdeményezők (Keszi Gabriella, Szakonyi Viktória, Dr. Menyhárt Csilla, Pallai Lászlóné). Átutalással is lehetett adományozni, valamint elhelyeztek egy urnát a Telekom üzlete előtt. A húsvét előtti héten indult kezdeményezés nyomán nagyatádi lakosok és vállalkozások is adományoztak. Összesen ötvennél is többen.

Az összegyűlt pénzt ajándékutalványokra fordítottuk, ezekből kap minden egyes egészségügyben dolgozó – mondta ma Menyhárt Csilla – Az egyik a Városi Strandra szóló egész napos belépő, vagy egy masszázsra szóló utalvány a Gyógyfürdőbe. A másikért vagy a Centrál Kávézóban vagy a Kosi Street Food and Barban lehet fogyasztani 1200 forint értékben.

Az ajándékutalványokat ma délelőtt adták át a kezdeményezők a kórházban, az egészségügyi központban és a mentőállomáson.

Megosztás