Csőtörés a Kolozsvári utcában!

A piac ideje alatt beszűkült a forgalom a Kolozsvári utca és Tavasz utca kereszteződésében: a DRV emberei egy megrepedt cementcsövet távolítanak el. A munkálatok ideje alatt nehézkes volt a forgalom a buszállomás előtt.

A délelőtti órákban felmarták az úttestet, és kiemeltek egy megrepedt eternit vezetéket a Kolozsvári utca és a Tavasz utca találkozásánál. A munkálatok átmenetileg akadályoztatták a forgalmat, mely a piaci tömeg miatt kisebb dugókat eredményezett. József Béla művezető kérdésünkre elmondta, hogy  – a szennyvízhálózat ellenőrzése során derült ki, hogy az aknában vízbetörés tapasztalható, amely a Tavasz utca – Kolozsvári utca kereszteződésében lévő AC vezeték meghibásodásából ered. Ezért a DRV. Zrt. Nagyatádi üzemvezetősége vezetékcserét hajt végre. A meghibásodott eternit azbesztcement vezetéket PE csőre cseréli.

Zajlik a csőtörés javítása
Zajlik a csőtörés javítása

A cső kiemelését és cseréjét, valamint a kiásott gödrök betemetését még a mai nap befejezik, estére már gondtalan lesz a forgalom. Az útburkolatot később fogják pótolni.

Megosztás