Csumizz ide! Így alakul a menüztetés Nagyatádon

Az árak változatlanok, a kínálat széles. Számos nagyatádi étteremben várják a vendégeket minden hétköznap egy gyors és kiadós ebéd elfogyasztására. 2019-ben mely helyeken választhatjuk a napi menüt, és mennyiért?

Nem mindenki számára megoldható, hogy a rohanó hétköznapok forgatagában saját maga vegye föl a konyhai kötényt, és készítse el az ebédjét. Bejártuk a város éttermeit, hogy kiderítsük, hol lehet gyorsan megebédelve a napi menüt kérni? És persze, hogy az új évben történt-e árváltozás?

Jó hírünk van, az árak szinte valamennyi megkérdezett étteremben ugyanazok maradtak, mint 2018-ban. 

A Vencel Sörözőben 900 forintért fogyaszthatjuk a napi menüt. Annyi kikötéssel, hogy előre kell jelezni étkezési szándékuknak egy nappal. A és B menü közül válogathatunk. 

Az Aranykakas Étteremben a napi menü ára szintén 900 forint. Itt egy egész hetet előre kifizetve tudjuk leadni a rendelésünket. 

A Park Hotel éttermében január 14-től tudunk újra menüt rendelni. A konyha jelenleg éppen felújítási munkálatokon esik át, ezért indul a menüztetés később. Itt 950 forintért tudunk egyszerűbb A menüt rendelni, és ha az alakunkra is szeretnénk figyelni, akkor 1450 forintért fitnesz kosztot kérhetünk. 

Az Amico Pizzériában 850 forintért ehetünk menüt, de csak ha legalább egy nappal előre leadtuk a rendelést. A betévedő vendégeknek helyben 950 forintért tálalják a napi kosztot. 

A Korona Gyorsbüfében ezen a héten, várhatóan csütörtöktől indul a menüztetés, itt 850 forintért kérhetünk ki egy adagot. 

A Tóparti Csárdában emelték a menü árát 100 forinttal, így most 1100 forintért tudunk itt fogyasztani. Minden hétfőn írják ki a heti kínálatot, itt is egy nappal előre le kell adni a rendelésünket. 

A Viktória Wellness Hotel éttermében minden nap 11 és 16 óra között prémium menüvel várják a megebédelni kívánókat, előrendelés nélkül: 6 féle leves, 15 féle főétel, 5 féle desszert közül válogathatnak. 2 fogást 1150 forintért, 3 fogást 1390 forintért.  

A Dolo Étteremben szeptember óta megszüntették a menüztetést. A korábban szintén menükínálattal rendelkező Centrum Ételbár a múlt hónapban bezárta kapuit, így itt többet már nem fogyaszthatunk. Előzetes információink szerint kínai étterem nyílik helyette. 

Jó étvágyat kívánunk minden nagyatádinak!

Megosztás