Dívák előadásában elevenedtek meg az ismert slágerek az idei utolsó Zenés Nyári Estén

Nagy sikerrel zárult a programsorozat harmadik koncertje: Fésűs Nelly, Ladinek Judit és Sári Éva fellépése még a szeles szombat este hangulatát is forróvá varázsolta a közönséggel megtelt udvaron.

A három, egymással többéves barátságot ápoló művésznő, azaz a Dívák előadása a retro, pop és disco stílusában hozta el múltidéző koncertjét a helyi közönségnek. Energikus énekhangjukhoz a zenét a 64U partizenekar biztosította, akikkel ilyen formációban nálunk álltak először színpadra.

Nem csak ez tette azonban szerencséssé a nagyatádi közönséget: egy olyan hangulatos emlékidézésben lehetett részünk, mely önmagában is új élmények sorát biztosította a Turisztikai Központ udvarán összegyűlt látogatóknak.

Olyan jól ismert, sokak számára a fiatalkorukat megidéző dalok elevenedtek meg általuk, mint az Abba zenekartól a Dancing Queen és a Mamma Mia, a Neoton Famíliától a Holnap hajnalig és a Don Quijote, vagy a Beatrice-tól a Gyere kislány gyere.

Kezdetben ezeket még csak az udvarra időközben leszállt félhomályban, visszafogottan követték a közönség tagjai: páran halkan énekelve, mások kis mozgásokkal követve a ritmust. A Dívák azonban gondoskodtak arról, hogy az est hangulata magával sodorja a bátortalanabbakat is. A koncertet nem sokkal később többen már látványosan táncolva, sokan az előadókkal együtt énekelve követték. Ezt ők bátorították is, még inkább közös élménnyé változtatva az emlékidéző dalok megszólaltatását.

A Prológ Nagyatád Alapítvány és a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ által megvalósított Zenés Nyári Estek programsorozat idén ezzel a végéhez érkezett. A koncertek keretében a helyi közönség először a Tóth Vera Quartet fellépésére látogathatott el, majd a második esten Molnár György harmonikaművész és koncertzenekara zenélt városunkban, míg az énekről Gallusz Nikolett és Csonka András gondoskodott. Az élményfüzért a Dívák tegnapi előadása tette végül teljessé, maradandóan jó élményt szerezve valamennyi helyi és környékbeli látogatónak.

Megosztás