Dübörög a kampányhét az Adyban

A diákigazgató-választás a nagyatádi technikum és gimnázium mind az 500 tanulóját és a tantestületet is megmozgatja. A mai kampánynapon nyereményjáték, filmelőzetes, csillámtetoválás és jósda is szerepelt a programban.

Természetesen a legfontosabb, a zene és a tánc sem hiányzott, hamisítatlan bulihangulat kerekedett a nagyszünetben az iskola aulájában.

A kampányhéten mind a négy osztály egy-egy projektnapot kap, amelyen megszervezi a szünetek programjait, és kitalál különleges tartalmakat is. Ma egyébként a 11. H-sok mozgatták meg a diákságot, ők pl. jósdát nyitottak, csillámtetoválást vállaltak, és alkoholmentes sörpongot is lehetett játszani.

Az osztályok egy-egy téma köré építik föl a kampányukat, és a programokon kívül valamilyen aprósággal is kedveskednek a diákoknak – mondta Papné Kígyósi Ildikó, a diákönkormányzat munkáját segítő oktató. 

A diákigazgató-választás kampányeseményei olyannyira népszerűek, hogy a végzősök is visszajárnak a programokra – érettségire való készülés ide vagy oda. A rendezvény időpontja pedig már előrevetíti a vakáció érkezését. Az eseménysor csúcspontja, a diákigazgató megválasztásának napja hétfőn lesz.

Két osztály kampányfilmjének az előzetesét mutatták be eddig az Adyban.

Megosztás