Elismerést kapott a nagyatádi tűzoltó

Hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató dicséretben és jutalomban részesítette Kiss János Tamás tűzoltó törzsőrmestert.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az ’56-os forradalom és szabadságharc előtt tisztelgő megemlékezést tartott Budapesten. A Szent Flórián teremben elismerték azok munkáját is, akik az utóbbi időben önmaguk határait is meghaladva, példamutatóan szolgáltak, teljesítettek, mély elköteleződéssel végezték hivatásukat.

Ünnepi beszédében Gulyásné dr. Gyurka Tímea tű. ezredes, hivatalvezető azokról a hősökről beszélt, akik 1956-ban a saját életüket tették kockára egy élhetőbb, jobb, kiszámíthatóbb jövőért, amelyért sokat küzdöttek, és amely sokuknak már nem adatott meg.

A Katasztrófavédelem Központi Zenekarának ünnepi műsora után dr. Góra Zoltán. tű. altábornagy főigazgató számos kollégának nyújtotta át az elismerést jelképező oklevelet, illetve az előléptetésről szóló dokumentumot. Olyan kollégák vehettek át elismerést, akik hosszú időn át kiemelkedően teljesítették a vállalásukat, akik alázattal, mindemellett nagy szaktudással végezték és végzik a munkájukat.

Beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató dicséretben és jutalomban részesítette Kiss János Tamás tűzoltó törzsőrmestert, a Nagyatádi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját.

Fotó: Szőke Péter BM OKF
Fotó: Szőke Péter BM OKF

Megosztás