Elítélték Nagyatádon a szatírt

Egy év 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Nagyatádi Járásbíróság a 25 éves férfit. 13 rendbeli szeméremsértés bűntettében, illetve zaklatás vétségében találták bűnösnek első fokon. Videóval!

Még 2018 januárjában számoltunk be róla, hogy fiatal lányokat zaklatott Nagyatádon, a nyílt utcán egy férfi. Egyebek között a városi sportcsarnok mellett is inzultált középiskolás lányokat, akik elmenekültek a magát mutogató szatír elől. Az ügy nagy visszhangot keltett: 7 ezernél is többen olvasták az erről szóló az erről szóló írásainkat.

A vádirat szerint a 2017 decembere és 2018 novembere közt eltelt időben a férfi nemi vágyának kielégítése céljából nemi szervét mutogatta több alkalommal, többek közt gyermekkorú személyeknek is. Az egyik internetes üzenetküldő rendszeren saját nemi szervéről készített fényképeket küldött részben gyermekkorú személyeknek, több alkalommal előfordult az is, hogy – miután profilját letiltották – álnéven jelentkezett be, magatartását akkor is folytatta, amikor a sértettek egyértelműen közölték vele, hogy hagyja őket békén.

A bíróság mai ítéletét és annak indoklását az alábbi videóban tekinthetik meg.

A börtönbüntetésbe az előzetes fogva tartásban töltött időt beszámítják. Az ítélet szerint feltételes szabadságra legkorábban a büntetés kétharmad részének kitöltése után engedhető. A vádlott fellebbezett, így másodfokon folytatódik az ügy.

Megosztás