Fidesz: ez a legfontosabb nemzeti kérdés

Ne legyünk bevándorlóország, akadályozzuk meg Soros veszélyes tervét – támogassuk ebben a kormányt a Nemzeti Konzultáció kérdőívének a kitöltésével – hangoztatták tegnap a párt lakossági fórumán Nagyatádon.

A Fidesz több mint 200 helyen tart lakossági fórumot ezekben a hetekben. Arra buzdítják az embereket, hogy töltsék ki a Nemzeti Konzultáció kérdőívét. 

– Tavaly a kvótareferendum ügyében kértük a lakosság kiállását a független Magyarország és a kormány politikája mellett, most pedig a Nemzeti Konzultáció révén. A kérdés aktuálisabb, mint valaha – mutatott rá Szászfalvi László, a Somogy megyei 2. számú választókerület fideszes képviselője. – Tegnap az Európai Parlament plenáris ülésén rendkívül fontos döntés született, amely megnyitná az utat a migránsok kvóta alapján történő letelepítése számára. Ezt a baloldali magyar EP-képviselők is megszavazták.

A lakossági fórum előadója Hidvéghi Balázs volt. A kulturális központ kamaratermében tartott találkozón a Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte: a Nemzeti Konzultáció célja, hogy az embereket közvetlenül kérdezzék meg a Soros-tervről, amely végérvényesen megváltoztatná Európát. 

– Most arra van szükség, hogy minél erősebbek és egységesebbek legyünk – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató. – Támogatnunk kell a magyar kormánynak és Orbán Viktornak a harcát, amelyet Magyarország függetlenségének megvédéséért folytat. Ez most a legfontosabb nemzeti kérdés, hiszen az ország jövőjéről van szó. A közelmúltban is egyedül mi adtunk megfelelő választ, amikor a migrációs válság elérte Európát: a határvédelmi kerítések felépítése elterelte Magyarországról a migrációs útvonalat.

Hidvéghi Balázs kiemelte: Magyarország sosem volt gyarmatosító, ellentétben több nyugat-európai hatalommal, így nekünk nincs semmilyen ebből adódó kötelezettségünk sem. Az Európai Parlamentben született határozatra és a népességszám alakulására hivatkozva állította: az ügy aktuálisabb, mint valaha. 

– Csak Líbia partjainál egymillió ember várakozik arra, hogy útra keljen Európa felé – emlékeztetett Hidvéghi. – A bevándorlók utánpótlása pedig kimeríthetetlen: egy-másfél milliárddal nő Afrika és Ázsia lakossága is az előrejelzések szerint a következő néhány évtizedben.

 

Megosztás