Fölényes győzelmet aratott az RKC női csapata

Tegnap délután hazai pályán fogadta csapatunk a Rákosmentieket. Az RKC végig fölényben volt, 32-18 megnyerte a mérkőzést.

Szombaton 14 órakor léptek a városi sportcsarnok pályájára a Rinyamenti Kézilabda Klub és a Rákosmenti KSK csapatának játékosai. Az NBII-es női kézilabda bajnokág dél-nyugati csoportjának 13. fordulójában csapott össze a két együttes. Bár az első gólt az idegen csapat szerezte, ám hamar világossá vált, hogy az RKC erőfölényben van. Madarász Péter vezetőedző szerint a legjobb formájukat hozták a lányok.

Két hete felkészülési mérkőzésen már találkoztunk velük, ott döntetlent játszottunk. Éppen ezért nagyon készültünk rá, hogy behúzzuk most a 2 pontot. Maximálisan megfeleltünk az elvárásoknak, nagyarányú győzelmet arattunk. Nyilván voltak hibák, amiken dolgozni kell, de teljesen elégedett vagyok a lányokkal. Ezt az elszántságot, nyerni akarást szeretném látni minden meccsen.

Már az első félidő végére 9 góllal vezetett csapatunk, ezt az előnyét a meccs végére 14-re növelte. a végeremény 32-18 lett a hazaiak javára.

A tegnapi mérkőzést követően az RKC a 3. helyen áll a tabellán 19 ponttal.

 

Megosztás