Gyorshír: frontális karambol Lábod határában

Súlyos, sőt életveszélyes sérültje is van információink szerint annak a balesetnek, amely csaknem egy órája történt Lábod közelében. Teljes útzár van a helyszínen, ahová a mentők, a rendőrök és a tűzoltók is kivonultak.

Frissítés 17.13-kor: Félpályán elindult a forgalom a helyszínen. A délután háromnegyed 4 előtt történt balesetben többen is sérültek. Úgy tudjuk, az egyik autóban öten utaztak, a másoóikban csak a vezető. Négy személyt a Nagyatádi Kórházba szállítottak, de volt köztük, aki csak kísérőként ment. A kaposvári kórházba két személy vittek a mentők, egyikük állapota súlyos.

Egyelőre annyit tudunk, hogy két személyautó ütközött frontálisan a 6616-os úton délután négy óra előtt. A nagyatádi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, az egyik füstölő autót pedig egy vízsugárral eloltották. A helyszínre mentők is érkeztek. Információink szerint egy súlyos, életveszélyes sérültet a kórházba szállítottak. 

Teljes útlezárás van Lábod határában, a baleset helyszíne jóval a mikei elágazás előtt található. A rendőrség későbbre ígért részletesebb tájékoztatást. Cikkünket frissítjük.

 

Megosztás