Gyorshír: súlyos tragédia a lábodi úton!

Percekkel ezelőtt szörnyű baleset történt Nagyatádon, a 68-as út kivezető szakaszán: egy személygépkocsi belerohant egy kisteherautóba. Egyelőre teljes az útzár, Lábod felé nem lehet kihajtani ott a városból. Fotókkal!

A helyszínen járt az Atádhír munkatársa, akinek a szemtanúk azt mondták: a rendőrség üldözte a fehér színű személygépkocsit, amelyik irdatlan sebességgel száguldott kifelé a városból. Ekkor a szomszéd utcából, a gumiszervíztől kanyarodott ki a kisteherautó, amibe a másik belerohant. Egyelőre arról nincs információnk, miért üldözte a rendőrség a fehér autót. Munkatársunk a helyszínen azt látta, hogy a személygépkocsi sofőrjét a mentősök a helyszínen, a sürgősségi mentőben próbálják ellátni, feltehetően nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. 

Hamarosan jelentkezünk újabb részletekkel!

Orbán Zoltán rendőr százados, a megyei főkapitányság sajtószóvivője az Atádhír kérdésére annyit válaszolt: eddig tisztázatlan körülmények között két gépkocsi összeütközött Nagyatád belterületén ma délután 4 óra után pár perccel. A balesetben többen is megsérültek, a kollégáink jelenleg is vizsgálják mindenre kiterjedően, hogy pontosan mi történt.

Újabb információ a rendőrségtől: egy Opel Astra és egy KIA kisterautó ütközött a 681-es úton. A kisteherautóban hatan utaztak, közülük négyen megsérültek. Őket, valamint az Opel sofőrjét a mentősök időközben elszállították a kórházba.

Olvasóinktól is érkeznek közben az információk. Egyikük azt írja, hogy a fehér Opel sofőrjének nem volt jogosítványa, azért menekült a rendőrség elől. Egy másik olvasónk úgy tudja, hogy ugyanez a sofőr lábodi illetőségű. Egy harmadik informátorunk szerint a kisteherautó éppen új gumikat vásárolt, illetve tetetett fel az autóra a gumisnál, éppen onnan kanyarodott ki, amikor a baleset történt.

A rendőrségtől kapott hivatalos tájékoztatás szerint a helyszíni ellenőrzés 18.45-kor még mindig tartott, és a teljes útzár változatlanul érvényben van. A rendőrség eltereli a forgalmat a 68-as út elkerülő szakaszára.

 

Megosztás