Holnap délelőtt nem lesz víz az Aradi utcában

Megsérült az egyik gerincvezeték, reggel áll neki a DRV a javításnak. Emiatt 8 és 13 óra között átmeneti vízhiány lesz az Aradi utcában. A helyreállítást követően átöblítik a rendszert, néhány óráig zavaros lehet a víz.

A DRV munkatársai hibát észleltek a mai nap során az Aradi utcában futó gerincvezetéken. A kijavítását holnap reggel 8 órakor kezdik meg. A Gyöngyvirág Óvoda előtti gyalogátkelőhely melletti füves területen tárják fel a hibás vezetékszakaszt. A munkálatok idejére átmeneti vízhiány lesz tapasztalható a Kossuth utca 1. épületében, valamint az Aradi utca 2. és 16. közti szakaszon. Várhatóan kora délutánra, 13 óra magasságában befejezik a javítást, ezt követően alaposan átmossák a hálózatot, hogy a víz ilyenkor tapasztalható sárgás elszíneződése megszűnjön. Vélhetően a javítás után néhány órára a környező utcákban is zavaros lehet a csapból folyó víz.

Helyreigazítás: Kedves olvasóink! Rossz óvoda nevét említettük a cikkünkben. A munkálatok a Csillagszem Óvoda környékén lesznek az Aradi utcában. Elnézésüket kérjük!

A nyitókép illusztráció. 

Megosztás