Ittasan, jogsi nélkül vezetett a nagyatádi fiatalember

Őt tegnapelőtt éjjel kapták el a rendőrök Nagyatádon, a 33 éves helyi férfi már a napját is sörrel és pálinkával indította. Zákányban pedig tegnap kapcsoltak le egy 32 éves helyi férfit, neki csak jogosítványa nem volt.

Két férfi vezetői engedély nélkül közlekedett Somogyban, egyikük ittas is volt – közölte a somogyi rendőr-főkapitányság.

A járőrök 2023. január 18-án 23 óra 25 perckor Nagyatádon igazoltattak egy gépkocsivezetőt, akinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A rendőröknek a férfi elmondta, hogy sörrel és pálinkával indította a napot, mielőtt kocsiba ült. A 33 éves helyi sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették. Ellene az ittas vezetés miatt büntető, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

A csurgói körzeti megbízottak 2023. január 19-én 9 óra 10 perckor Zákányban ellenőriztek egy autóst és megállapították, hogy nem rendelkezett jogosítvánnyal. A rendőrök a 32 éves helyi férfit előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Megosztás