Keszthelyen remekelt a NUSE

Legfiatalabb nagyatádi úszóink kiválóan teljesítettek a hétvégén: 17 érmet hoztak haza a régiós körversenyről. A gyerekek egyéni csúcsokat döntöttek a megmérettetésen.

A hétvégén indult útjára az V. Somogy-Zala megyei régiós körverseny versenysorozat, melynek első fordulóját a Keszthelyi Kiscápák otthonában rendezték meg. A körverseny ötödik éve négy helyszínen zajlik: Keszhelyé volt a szezonnyitó, majd következik Csurgó, Lenti és a záróforduló Marcaliban lesz a nyár elején. A tegnapi első fordulón a NUSE versenyzői is részt vettek. Papp László edző szerint a gyerekek kiválóan teljesítettek:

Az eseményen 8 fővel vettünk részt: Kollár-Perger Lili, Kliment Villő, Rácz Előd, Koósz Vilmos, Takács-Kiss Elena, Fekete Lilien, Várfi Zsombor, es Kelle Barnabás. A csapatból mindenki kiválóan teljesített: 6 arany-, 5 ezüst- es 6 bronzérmet hozott haza az atádi csapat. Kliment Villőnek sikerült kétszer is ranglistás időt úsznia, amellyel a jelenlegi magyarországi korosztályos ranglista legjobb 20 időeredményén belül teljesített! Ezenkívül többen egyéni csúcsot teljesítettek így jó élményekkel kezdték meg a versenyszezont.

Megosztás