Két rajzpályázat Nagyatádról

Ovisok, általános és középiskolás diákok nevezhetnek arra a két felhívásra, amelyet a város önkormányzata hirdetett gyerekeknek és fiataloknak „Ahogy Nagyatádot látjuk…” és „Nagyatád, a zöld város 2100-ban” címmel.

„Ahogy Nagyatádot látjuk…”

Rajzpályázat óvodásoknak, általános iskolás és középiskolás tanulóknak

A kiírás szerint a cél, hogy a város gyermekei, tanulói ismerjék meg Nagyatád értékeit, legszebb helyeit, s ezt képalkotásukkal tárják elénk.

A pályamunkákat A/4- s méretben, szabadon választott eszközökkel (ceruza, kréta, tus, filctoll stb.), változatos technikákkal várják.

Az alkotások hátsó oldalára rá kell írni az alkotó nevét, életkorát, óvodáját, iskoláját és osztályát. A pályamunkákat zsűri fogja értékelni és díjazni.

„Nagyatád, a zöld város 2100-ban”

Környezetvédelmi rajzpályázat óvodás, alsó és felső tagozatos tanulók számára

Az alkotásokon a jövőbeli városunkat lehet megjeleníteni. A mindennapi élet, az egészség, a környezetvédelem, a légszennyezéstől mentes közlekedés, a közterület-használat témaköreit kell bemutatni.

A pályamunkákat A/4- s méretben, szabadon választott eszközökkel (ceruza, kréta, tus, filctoll stb.) változatos technikákkal várják.

Az alkotások hátsó oldalára ugyancsak rá kell írni az alkotó nevét, életkorát, óvodáját, iskoláját és osztályát. Ezeket a pályamunkákat is zsűri fogja értékelni és díjazni.

A pályamunkák leadása
Egy pályázó mindkét megmérettetésen részt vehet.
Leadási határidő: 2022. október 20.
Leadás a Nagyatádi Kulturális Központban.
Nagyatád, Nagy Imre tér 1., 0682/553320, info@nksk.hu
A kiállítás és az eredményhirdetés a kulturális központban lesz 2022. október 26-án, 17 órakor.

 

Megosztás