Kifizetetlen számlákat hagyott hátra Nagyatádon a csaló nő

Magánszállásról hotelbe vagy éppen panzióba tette át a székhelyét, több tízezer forintos kifizetetlen számlát hagyva maga után. Pécsen már kihallgatták, ám jelenleg is Nagyatádon „vendégeskedik”, itt sem először.

Néhány hete az egyik nagyatádi szálláshelyen a szokásos módszerével jelentkezett be: előre kifizetett két éjszakát, a következő hatot azonban már nem. Amikor már tarthatatlanná vált a helyzete, angolosan távozott, mintegy 80 ezer forintos tartozást hagyva hátra. Emiatt feljelentették a rendőrségen, információink szerint a múlt hónap végén elő is állították Pécsen, és kihallgatták. Csalás vétségével gyanúsítják, egyelőre nem tett vallomást, és szabadlábon védekezhet. Azóta ismét Nagyatádon tűnt fel, jelenleg is az egyik szálláshely vendége a városban.

Úgy tudjuk, a 33 éves hölgy erősen kötődik Nagyatádhoz, hiszen itt nevelkedett, és bő húsz évig itt élt. A mostani szállásadója időközben értesült a rendőrségi eljárásról, most erősen aggódik. Nála négy éjszakát fizetett ki a hölgy, és napi kétszeri étkezést kért, ami minden nap 10 ezer forinttal terheli a számláját. Már felszólították, hogy fizessen vagy távozzon, de azt válaszolta, nincs hova mennie.

Az ügyben több érintettet is megkerestünk, senki sem akart a nevét vállalva nyilatkozni.

(A nyitókép illusztráció)

Megosztás