Kifosztottak Atádon egy idős embert

Olvasónktól kaptuk a jelzést: ellopták egy bácsi pénzét ma Nagyatádon. A nyomozók egy piros színű gépkocsit keresnek, és körözést adtak ki az elkövető ellen. A rendőrség megerősítette a hírt.

Ismét olvasóinknak tartozunk köszönettel, hogy felhívták a figyelmünket az esetre! Az Atádhír érdeklődésére néhány perce megerősítette az információt a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata: ma reggel fél 9 és 9.00 óra között történt az eset a Mező utcában. Az idős, egyébként gyámság alatt álló férfihoz azzal az ürüggyel csengetett be az elkövető, hogy pénzt hozott neki: 18 ezer forintot, de csak tízezrese van, az egyiket váltsa fel. A bácsi bement a házba, az ismeretlen pedig követte, kileste, honnan veszi elő a pénzt, majd azt felmarkolva távozott.

A rendőrség egy piros színű személygépkocsit keres, délelőtt le is zárták a városból kivezető utakat. Az elkövető ellen kifosztás miatt indítottak eljárást.

A hatóság ismét felhívta a figyelmet: semmilyen ürüggyel ne engedjünk be idegeneket a lakásunkba, és ne dőljünk be a különböző trükköknek. Jegyezzük meg: csak a postás hoz pénzt!

(A nyitókép illusztráció)

Megosztás