Lábodi úti baleset: szemtanúk jelentkezzenek!

Közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást folytat a Nagyatádi Rendőrkapitányság a dec. 21-én a lábodi úton történt baleset ügyében.

Az alábbi közleményt megjelentetésére kérte szerkesztőségünket a kapitányság közlekedésrendészeti osztálya a tanúkutatás érdekében.

„A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 234. § (1) bekezdésébe ütköző és az (1) bekezdése szerint minősülő közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt az alábbiak alapján.

2017. év 12. hó 21. napon 16:00 óra körüli időben Nagyatádon a Parkoló utcában, a Mártírok utcájában, az Árpád utcában, majd újra a Parkoló utca, Mártírok utcája, Árpád utca útvonalán, onnan a Hunyadi utca irányába, majd a Szabadság utca felé egy fehér színű, Opel Astra típusú személygépkocsival közlekedő járművezető folyamatosan, nagy sebességgel haladva, a KRESZ szabályokat sorozatosan megszegve,  az ott közlekedő személyeket és járműveket veszélynek tette ki, illetve a Szabadság tér 2. szám alatti helyen közlekedési balesetet szenvedett.

Kérjük az alábbi gépjárművezetőknek a jelentkezését: aki részére a Parkoló utcából kikanyarodó fenti jármű az elsőbbséget nem adta meg, akit a Mártírok utcájában jobb oldalról, a füves területre felhajtva előzött meg, illetve akit a Szabadság utcában Lábod irányába haladva előzött meg. 

Kérjük tovább mindazok jelentkezését akik az eseményt látták, arról érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (7500 Nagyatád, Zrínyi utca 7. szám), vagy hívják a Tevékenység-irányítási Központot a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontatú” zöld számon (h-cs 8-16, p:8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

Mint emlékezetes, az Atádhír dec. 21-én számolt be arról, hogy öt ember sérülését okozta az a közlekedési baleset, amelynek során egy fehér Opael Astra és egy KIA kisteherauró ütközött Nagyatádon, a lábodi úton. Az esetről először itt, majd itt és itt olvashatják el a részleteket. 

Megosztás