Már Lábod mellett is árokban egy autó! Videóval!

Ebben a pillanatban kaptuk a hírt: már Lábod külterületén is árokba csúszott egy autó. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy a baleset Lábod és Rinyabesenyő között történt. Mihelyt friss információnk lesz, közöljük!

Munkatársaink éppen a helyszínre tartanak. Kövessék velünk az eseményeket!

Most érkeztek a helyszínre a kollégáink, egyelőre azt közölték, hogy teljes útzár van a területen. Frissítjük!

Munkatársaink jelentették a helyszínről: egy régi típusú Opel Astra közlekedett Rinyabesenyő felől Lábodra, amikor lecsúszott az útról. A sofőrt a mentők kórházba szállították. Szerencsére egyedül ült az autóban, így nincs több sérült. A helyszínről egy fotót is kaptunk:

Ide tartozó friss információ, hogy már nemcsak Letenyénél, hanem Barcson és Berzencén sem engedik átlépni a határt a horvát hatóságok a kamionoknak (7,5 tonnát meghaladó össztömegű tehergépjárműveknek). A személyautóforgalom még zavartalan a rendőrség közleménye szerint.

Úgy tűnik, a helyzet egyre kaotikusabb: a rendőrség visszavonta a barcsi kamionstopra vonatkozó hírét! Ezek szerint a rendkívüli időjárás ellenére a teher- és a személygépkocsi-forgalom ott zavartalan.

13.38 óra: Friss hír: megszűnt a kamionstop Letenyénél és Berzencénél is. A horvát hatóságok visszavonták a kamionforgalmat korlátozó intézkedésüket. Tehát most már a teher- és a személygépkocsi-forgalom is zavartalan.

(A címlapfotó a helyszínen készült.)

 

Megosztás