Máshol lesz a forraltbor-főző verseny!

Az időjárási viszonyok miatt helyszínváltozást jelentettek be a vasárnapi rendezvény szervezői. Erről és a Magyar kultúra napjának ma esti rendezvényéről is szó lesz hétvégi programajánlónkban.

A 2023. január 22-én megrendezésre kerülő Forraltbor-főző verseny helyszíne a felázott talaj és az időjárási viszonyok miatt megváltozott. Az új helyszín a Kiszely utca 15. szám alatti telephely udvara (Városgondnokság, korábban a Rinya-menti Vízitársulat telephelye), írták a szervezők. Hozzátették: szeretettel várják a forraltbort főző versenyzőket és a kóstolókat.

Kedvcsinálóként: a tavalyi forraltbor-főző versenyről készített beszámolónkat és videónkat, valamint fotógalériánkat itt találják.

Ma délután 5 órától pedig a Magyar kultúra napja alkalmából tartanak ünnepi műsort a kulturális központ színháztermében, a belépés ingyenes, erre a programra is szeretettel várnak mindenkit a rendezők.

Dalokkal, versekkel és tánccal köszönti számos fellépő a Magyar kultúra napját, amelyet hagyományosan (1989. óta) január 22-én ünneplünk abból az alkalomból, hogy 1823-ban ezt a napot írta rá Kölcsey Ferenc a Himnusz kéziratára. Nagyatádi zenészek, néptánccsoportok, énekesek és versmondól lépnek színpadra ma este.

 

 

Megosztás