Mától nyitva a könyvtár és a kulturális központ

Fokozatosan nyitnak Nagyatád kulturális és sport létesítményei a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak számára.

Kulturális központ

Az intézményt először a művészeti csoportok, szakkörök, zenekarok próbái és a művészeti csoportok szakmai megbeszélései előtt nyitják meg. Nyilvános rendezvényt előre láthatóan csak júniusban szerveznek, akkor is csak abban az esetben, ha úgy ítélik meg, hogy azt biztonságosan megtarthatják.

A felnőtt- és gyermekszínházi évad ősztől indul. Szabadtéri program és zenés-táncos rendezvény egyelőre nem szervezhető.

A szoborpark kiállítótere szerdánként 14-18 óra, valamint minden hónap első szombatján 14-18 óra között látogatható.

A nyári programjait hamarosan meghirdeti a kulturális központ. Ezek a kiemelt események várhatók: Múzeumok éjszakája, Atádi sokadalom, Zenés nyári esték, és több támogatott tábor (képzőművész, fotós, túra stb.)

Városi könyvtár

Ma megnyitott a könyvtár. Az átmeneti nyitvatartási rend:

hétfő (felnőtt könyvtár) 9-18 óra
szerda (gyermekkönyvtár) 9-18 óra
csütörtök (felnőtt könyvtár) 9-13 óra
Emellett minden hónapban egy szombat: 9-12 óra.

Városi múzeum

Május 12-én szerdán nyílik. Az átmeneti nyitvatartási rendről a múzeumban és annak közösségi oldalán adnak tájékoztatást.

Turisztikai központ (hadipark):

A tervek szerint 12-én szerdán megnyitják a turisztikai központot és a hadiparkot.

Városi sportcsarnok, városi sportpálya

A sportcsarnokban a RKC mérkőzései, a sportpályán az NFC mérkőzései a klubok által meghatározottak szerint látogathatók.

A maszkviselés szabályairól az adott rendezvény hirdetésében értesítik a látogatókat. A kezdeti időszakban a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek is javasolják a maszk használatát.

 

 

 

Megosztás