Megint dézsából öntik – sokáig így is marad

Újabb heves zivatar zúdult a nyakunkba, kiadós mennyiségű csapadékkal és viharos széllökésekkel. A következő egy hétben sem számíthatunk másra: csak éppen a hidegfront hatására holnapra 20 fokra lehűl a levegő. Videóval!

Kissé mérséklődik a meleg, és még az sem biztos, hogy ma megúsztuk ennyivel. Később is marad a zivataros idő, de legalább a hőség enyhül.

Csütörtökön is többfelé szükség lesz az esernyőkre, írja az Időkép. Nyugaton esőre, záporokra, míg keletebbre inkább zivatarokra van kilátás. A középső tájakon nagy mennyiségű csapadék hullhat le. Élénk, erős lesz az északi-északkeleti szél. Napközben 20 fok körül alakul a maximum-hőmérséklet. 

Pénteken több helyen számíthatunk esőre, záprokra. Zivatarok elsősorban keleten alakulhatnak ki. Élénk, erős lesz az északi, északkeleti szél. Délután 22 fok valószínű.

Szombaton és vasárnap előreláthatólag ismét több tájegységünkön fordulhatnak elő záporok, zivatarok. Heves zivatarok is lehetnek. Szombaton az északkeleti, vasárnap pedig a keletiesre forduló szelet kísérhetik élénk lökések. Szombaton 26, vasárnap 28 fokra van kilátás.

Nézzék meg, hogyan szakadt le az ég ma délelőtt:

Megosztás