Mikulás partit tartott a mozgássérült egyesület

70 fő részvételével Mikulás bált és utólagos férfinapot tartott a Somogy Megyei Mozgáskorlátozott Egyesület nagyatádi csoportja.

Vicces programokkal, közös vacsorával és bállal ünnepeltek idén a nagyatádi mogáskorlátozottak. 64-en vettek részt helyiek, de érkeztek vendégek a megye más pontjaiból is. A bálon részt vett Brunving Józsefné megyei titkár és Papp Lajos, a balatonboglári csoportvezető. De jelen voltak az Aranykör Nagyatádi Nyugdíjas Klub tagjai is. 

A képen: Brunving Józsefné, megyei titkár
A képen: Brunving Józsefné, megyei titkár
A képen: Papp Lajos, balatonboglári csoportvezető
A képen: Papp Lajos, balatonboglári csoportvezető

A rendezvény főszervezője, Huszics Klára, a nagyatádi csoportvezető elmesélte, az összejövetel célja a szórakozás és jó kapcsolat ápolása. A rendezvény elején a Gyöngyvirág Óvoda ovisai műsorral kedveskedtek a megjelent vendégeknek, cserébe ők is felvonultatták a saját Mikulásukat és ajándékot atdak a fellépőknek.

A rendezvény szervezője: Huszics Klára, a nagyatádi csoportvezető
A rendezvény szervezője: Huszics Klára, a nagyatádi csoportvezető

Ezek után humoros férfinapot tartottak. – Minden évben az egyesület férfitagjai megünneplik a nőket, idén szeretnénk ezt viszonozni – magyarázta a csoportvezető. Utána pedig önmaguknak is kedveskedett a Mikulás, bár egy kicsit a program ezen része megcsúszott, mivel – a rénszarvasok sztrájkoltak, a Mikulás pedig beszorult egy kéménybe. De végül kiszabadult, és mindenkinek egy kics csokoládéval kedveskedett. Aki rossz volt az évben, virgácsot is kapott! – mesélte Klári nevetve. 

A vacsorát követően kezdődhetett a bál! Jó zenével hamar mindenkinek megjött a kedve elfoglalni a táncparkettet. Tombolasorsolással zárták az estét. 

Fotók: Röhrig Dániel

Megosztás