Mikulás úszóverseny

Két napon keresztül zajlott a Mikulás kupa a Nagyatádi Uszodában. Pénteken este a Triatád és a Nuse, szombaton délelőtt pedig a Nute úszói versenyeztek több kategóriában és versenyszámban.
Fotókkal!

Pénteken este a Triatád és a Nuse egyesületekben úszók álltak a rajthoz. Az eseményen 16 versenyszámban kellett megmérkőzniük. Az idei Mikulás kupán lehetőség volt arra is, hogy a gyerekek szüleikkel is ússzanak a Csillagszóró futam nevű programon. Erre már hetekkel ezelőtt nevezhettek, a 8 hely gyorsan betelt. A 2×25 méteres távot váltóban, szabadon választott úszásnemben kellett teljesíteniük. 

Szombaton délelőtt a Nute egyesületben úszóknak zajlott a Mikulás kupa. Itt 12 versenyszámban mérkőztek meg. 31 futam volt, és több, mint 45 versenyző. A versenyszámok a 25 méteres távtól a 100 méteres távig, különböző úszásnemben zajlottak. A gyerekeket külön-külön kategóriákban, futamonként és „tudáscsoportonként” díjazták. Az esemény végén 65-en álhattak dobogóra. Volt, aki több versenyszámban is díjat kapott.

A verseny résztvevői mindkét napot eredményesen zárhatták.

 

 

Megosztás