Nagyatádi egészségügyi szakdolgozók elismerése

A nagyatádi egészségügyben dolgozó egyik közösséget és több személyt is díjaztak a Magyar Ápolók Napja és a Semmelweis Nap alkalmából tegnap rendezett megyei ünnepségen Kaposváron.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) a kaposvári Csiky Gergely Színházban tartotta a díjátadó ünnepségét, melyen kísérőikkel együtt csaknem négyszázan vettek részt. Szabó Gyuláné területi elnök köszöntőjében hangoztatta, olyan rendkívüli év van az egészségügy mögött, amilyennek csak a háborús időszakokban kellett szembenézniük.

Az ünnepségen elismerést vhetett át az év kiváló szakdolgozói közösségeként a Nagyatádi Kórház Transzfúziológiai Osztályának dolgozói. Szintén dicséretet kapott Papp József, a Nagyatádi Mentőállomás munkatársa, aki 44 éve elhivatott mentőápoló. A Semmelweis-napi díjazott Nagyatádról Szerecz Éva Anna fizioterápiás asszisztens lett, ő a koronavírus-járvány idején teljesített munkájáért kapta a kitüntetést, jelezte szerkesztőségünknek Fodor-Gyócsi Hajnalka, a MESZK Nagyatádi Helyi Szervezetének elnöke.

A díjátadó ünnepséget követően színházi előadásra hívta meg tagjait a MESZK Somogy Megyei Területi Szervezete.

Megosztás